Selami Ali'deki fikstür Spor Toto Süper Lig ekiplerinde yok!


İstanbul 1. Amatör Lig'de bugün oynanan Selami Ali Yeşil Saha SK-Yeldeğirmenispor karşılaşmasına ev sahibi ekip eksiklerinden dolayı ancak 9 kişi çıkabildi. Maç Yeldeğirmenispor 5-0 öndeyken 63. dakikada, Üsküdar temsilcisinin sahada 6 kişi kalmasından dolayı tatil edildi.

'Oyuncu bulamıyoruz'
Hafta içi maçlarının kendilerini sıkıntıya soktuğunu belirten Selami Ali YSSK Başkanı Özkan Oğuzatak, "Zor şartlar altında mahallemiz gençleriyle mücadele ediyoruz. Kimi çalışıyor kimi öğrenci. Hafta içi maça gelmeleri zorken 11 takımlı grubumuza ikidir hafta içi maç veriliyor. Üstüne Adalarspor'la oynamam gereken karşılaşma da rakip takımın talebi doğrultusunda tatil edildi, bir hafta içi maçımız ekstradan çıktı" dedi.

'Maç ertelenmiş sonradan haberim oluyor'
Adalarspor maçının tatil edilmesi sırasında kendi görüşlerinin alınmadığını belirten Oğzuatak, "TFF İcra Kurulu'nda görevliyim her salı toplantıları katılıyorum ancak haberim yokken Adalar maçım ertelendi. Bana ulaşamamışlar. Oysa ki Üsküdar Kulüpler Birliği yönetimindeyim oradan bile ulaşabilirlerdi. Değerli büyüğüm TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür de benim adıma erteleme talebini kabul etmiş. Elbette kıramadım ancak artık olay bizim için dayanılmaz boyuta geldi. Program çok sıkıştı ve futbolcu bulmakta zorlanıyoruz. Biz Gümüşsuyuspor maçına da eksik çıktık, karşılaşma başladıktan sonra oyuncumuz geldi. Biz bu fedakarlıkları yaparken rakiplerimiz erteleme talep ediyor, üstelik haberimiz bile olmuyor" diye konuştu.

Son iki haftadır çarşamba-cumartesi-çarşamba-pazar maç yaptıklarını belirten Oğuzatak, "Nitekim bugün Yeldeğirmeni maçına 9 kişi çıktık. Oyuncularımız sakatlanınca 63. dakikada maç tatil oldu. Mücadeleye çıkmayabilirdik de ancak gerek rakibe saygımız gerekse TFF İstanbul İl Temsilcisi değerli büyüğümüz Ali Tanrıyaşükür'ün 'Eksik de olsanız çıkın oynayın' şeklindeki telkini nedeniyle oynadık" diye konuştu.

HABER: EFKAN BUCAK