ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR FARKLI


Arnavutköy Belediyespor, Türkiye Spor Toto Süper Ligi takımlarından İstanbul Başakşehirspor kulübü U21 Takımı ile Balat tesislerinde hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 önde kapatan Arnavutköy Belediyespor ikinci yarıda attığı 4 golle sahadan 6-1 galip ayrıldı.
İlk yarı oldukça hırslı geçen karşılaşmanın etkili oyuncuları attıkları gollerle dikkat çekti. Sol kanatta topla buluşan Onur İçli ceza sahasında müsait pozisyonda duran Güven Alşak’a topu aktardı, kalecinin uzanamayacağı köşeye plase yapan Alşak skoru 0-1 yaptı. Gol sonrası karşılıklı ataklar sıklaşırken uzun süredir sakatlığı devam eden ve bu maçta forma giyen Barış Keserci, uzun hazırlık dönemi geçiren Onur içli, sergiledikleri futbolla beğeni kazandı. Karşılaşmanın 40.dakikasında Gökhan Öztürk güzel bir gol atarak skoru 0-2 yaptı. İlk yarı bu skorla kapanır dediğimiz dakikalarda ani atakla Arnavutköy Belediyespor ceza sahasına giren Lorenzo P.Osman Üçüncü son bir hamle ile topu kale çizgisine paralel olarak yolladı, topa son dokunan Ertuğrul Köktürk ilk yarı skoru belirleyen golü kaydetti. 1-2
İlk yarı dikkat çeken isimler içinde İ.Başakşehirspor’dan Talha Can Vardar, Ertuğrul Köktürk, Bahri Ekinci, olurken Arnavutköy Belediyespor’da Volkan Sipahi, Onur İçli, Barış Keserci ve Gökhan Öztürk ilk yarı dikkat çeken isimler oldu.
İkinci yarı her iki takım da sahaya oyuncu değişiklikleri ile başladı Arnavutköy Belediyespor’da ikinci yarı oyuna giren Ahmet Şen, Samet Bektaş, Aytaç Şahinkaya, Fatih Dalgıç ve Recep Serkan Çetintaş oyunu kontrolüne alarak Başakşehir spor a top göstermediler. Aytaç Şahinkaya kendisini fazla rizke etmeden attığı golle alkış alırken skoru 1-3’e taşımayı başardı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Mustafa Ateş (1) , Ahmet Şen (2) ile 3 gol daha bulan Arnavutköy Belediyespor hazırlık maçından 1-6 galip ayrılan taraf oldu.
 HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ